top of page

NeuroPath ontwikkelt een software platform dat gegevens vastlegt en gebeurtenissen detecteert uit de dagelijkse activiteiten van personen met Parkinson door gebruik te maken van geavanceerde technologieën voor het vastleggen van bewegingen, vragenlijsten met betrekking tot de levenskwaliteit, wearables en spraakdetectie.

 

Met behulp van Artificiële Intelligentie worden gegevens geanalyseerd en omgezet in objectieve parameters van ziekteprogressie om inzichten te creëren in therapietrouw, behandelresultaten, medicijneffectiviteit en gepersonaliseerde zorg die met alle belanghebbenden kan worden gedeeld. Onze visie is dat dit moet leiden tot een veel frequentere, objectieve en inter-disciplinaire opvolging van de personen met Parkinson door de verschillende zorgverstrekkers. 

 

Met de steun van de provincie Vlaams Brabant en onze kennispartners KU Leuven, Mobilab en U-Sentric heeft NeuroPath een eerste prototype ontwikkeld om motorische analyses te maken terwijl de personen met Parkinson thuis hun gebruikelijke oefeningen doen, en dit zonder enige sensoren op het lichaam.  Op 24 november kan U in primeur dit systeem zelf testen gedurende de Parkinson in Beweging dag te Kortenberg. 

Logo_Neuropath.png
bottom of page